Go Back
Print

Kos di lechi / Ko'i lechi

Totale Tijd 30 minuten

Ingredienten

  • 200 gram poedersuiker
  • 400 gram poedermelk (1 blik van 400 gram)
  • 1 blikje gecondenseerde melk
  • 1 theelepel rum of rumaroma optioneel
  • 1 theelepel vanille extract

Bereidingswijze

  1. Zeef de poedermelk en de poedersuiker in een kom. Meng de rum of rumaroma en de vanillle extract met de gecondenseerde melk en voeg dit toe aan de mix van de poeder- melk en suiker. Als je er kleurstof aan toe wil voegen dan kun je dit ook het beste met de gecondenseerde melk mengen. Kneed alles tot een zachte deeg. Voeg indien nog plakkerig wat poedersuiker toe. Strooi wat poedersuiker op een plank en rol de deeg uit tot ongeveer 1 cm dik. Nu kun je er makkelijk vormpjes van figuren uit steken. Bewaar de kos di lechi in een afgesloten blik/bakje of wikkel ze in cellofaanzakjes. Ze blijven dan 1 tot 2 weken goed.