Go Back
Print

Kokos en amandel koekjes

Tijd 20 minuten

Ingredienten

  • 100 gram amandelen
  • 100 gram geraspte kokos
  • 6 medjool dadel
  • 2 theelepel vanille extract
  • 1/2 theelepel amandel extract
  • 1/4 theelepel baking soda optioneel
  • 1 ei biologisch
  • 1 snufje zout
  • 2 eetlepels kokosolie (of andere noten olie)

Bereidingswijze

  1. Maal in een keukenmachine de amandelen tot meel. Zet even apart. Maal dan de dadels even fijn. Voeg dan bij de dadels de amandelmeel, kokos en de rest van de ingrediƫnten toe. Meng even alles goed in de keukenmachine. Maak er bolletjes van ongeveer een golfbal groot en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Maak de balletjes een beetje plat met een vork. Bak de koekjes mooi goudbruin in 10 minuten af op 180 graden in de oven. Houd de koekjes goed in de gaten. De ene oven gaat harder dan de ander.