Snijd de aardappelen in kleine gelijke blokjes en breng aan de kook. totdat deze gaar zijn. Pas er op dat je ze niet doorkookt en te zacht worden. Het moet een stevige puree worden. Zodra de aardappelen gaar zijn giet je ze af en prak ze fijn.
Verhit in een pannetje wat olijfolie en voeg 4 eetlepels van de curry pasta toe. (ik gebruikte ¾ van het zakje curry). Bak de curry even (ongeveer 4 minuten) aan zodat de smaken loskomen. Voeg de curry toe aan de puree en meng deze goed door de puree tot een geheel. Voeg als laatste nog wat zout en peper toe. Proef de puree even om te kijken of alles goed op smaak is.
Snijd de bosui en koriander fijn en voeg deze toe aan de puree. Voeg 3 tot 4 eetlepels bloem toe aan de puree. Even goed mengen en zet de puree over in een bakje en laat het even afkoelen in de koelkast. Als de puree is afgekoeld is maak je kroketten.