Loading...

Tjappen in Rotterdam bij Set Noodle

Tjappen in Rotterdam bij Set Noodle
Tjappen in Rotterdam bij Set Noodle & Hotspot

Afgelopen zaterdag heb ik met een vriendin (die ik lang niet heb gezien) gegeten bij Set Noodle & Hotspot op de Kruiskade. Een klein Japans restaurant met een gezellige en knusse inrichting. De kaart is overzichtelijk en je hebt ruime keuze tussen uiteraard noodles en rijst. Je kunt kiezen uit vele kleine hapjes en het is er niet duur. We hadden wat voorgerechtjes besteld en gelijk onze hoofdgerecht doorgegeven. Jammergenoeg werden beide gerechten tegelijkertijd geserveerd. Maar dat mocht de pret niet drukken want we hadden honger:). Ik had de Spicy valcano don besteld. Klinkt erg spannend toch? Rijst met pittige gehakt met garniturren zoals mais, spinazie en bamboewortels. Mijn vriendin had de Chicken teriyaki don. Hetzeflde als de spicy valcano alleen dan met kip en niet spicy. Je krijgt echt een vol bord. In eerste instantie lijkt het niet heel bijzonder maar je krijgt echt wel lekker eten voor weinig. Ze hebben ook desserts zoals grote macaroons gevuld met matcha ice cream maar ook matcha soft drinks. Wij hadden zelf geen nagerecht genomen omdat we best vol zaten van het eten.

Tjappen in Rotterdam bij Set Noodle

Spicy valcano don

Toen wij weggingen stonden er een heleboel mensen in de rij die bij Set Noodle wilden gaan eten. Maar voor ons zat het er alweer op en met een voldaan en verzadigd gevoel hebben wij onze gezellige avond nog elders voortgezet want ik had mijn vriendin al meer dan 1 jaar niet gezien. Ja het is te erg voor woorden en eigenlijk is er geen goed excuus om elkaar zo lang niet te zien. Maar zelfs na een tijdje elkaar niet gezien te hebben, was alles weer als vanouds. Met sommige mensen heb je dat dan zie je elkaar even niet maar je weet dat het wel goed zit. We delen samen onze passie voor lekker eten en als ik erover nadenk eindigen we dus vaak bij een Japans of Vietnamees restaurant. Wij hebben een favoriete Japans restaurant in haar hometown Den Haag waar we graag gaan eten. Ze hebben hier de allerlekkerste dragon roll (gefrituurde jumbo garnaal, opgerold in avocado en nog meer andere lekkere dingen). Binnenkort gaan we hier weer afspreken om een hapje eten. Ik kijk er nu al naar uit en het verslag volgt uiteraard op mijn blog.

Thanks Chantal, het was gezellig!

Een warme groet,

You might also like

No Comments

Leave a Reply