Go Back
Print

Omelet van tonijn

Ingredienten

  • 2 eieren biologisch
  • 1 blikje tonijn op water basis
  • 1 theelepel kappertjes
  • zout
  • peper
  • 2 eetlepels mayonaise
  • citroen optioneel
  • chili flakes optioneel

Bereidingswijze

Omelet bakken

  1. Klop de eireren eerst in een kommetje en bak in een ruime bakpan de omelet mooi goudgeel. Zet even apart.

Tonijnsalade maken

  1. Giet het water uit het blikje en doe de tonijn in een kom. Voeg daar wat zout en peper, 2 eetlepels mayonaise, kappertjes, beetje citroen en chiliflakes toe aan de kom en meng dit tot een smeuige salade.

Omelet samenstellen

  1. Smeer de tonijnsalade over de omelet en rol dit op en snijd in twee stukken. Als je er borrelhapjes van wil maken snijd je de helften ook nog in kleine stukken en doe er dan nog een cocktailprikker doorheen.