Loading...

Tjappen in Rotterdam bij Coffeelicious

Tjappen in Rotterdam bij Coffeelicious
Tjappen in Rotterdam bij Coffeelicious

Bij Coffeelicious in Rotterdam (Nieuwe Binnenweg 174) is het altijd heerlijk toeven. Ze hebben hier voor mij de lekkerste koffie en gebak. Maar ook voor een goed ontbijt of lunch kun je bij Coffeelicious  terecht. Je kunt er gerust met je laptop de hele dag zitten om te werken. De interieur is warm en uitnodigend waardoor je snel een huiselijk gevoel krijgt. De bediening is top en het personeel is heel vriendelijk. Ik ben hier vaak alleen of met vriendinnen voor een kopje koffie, broodje of een heerlijk gebakje. Samen met Najat:) hebben we hier al veel lief en leed meegemaakt. Gezellig even bijkletsen, werken of gewoon heerlijk luchen; dit is allemaal mogelijk bij Coffeelicious. Ben je een keer in de buurt van de Nieuwe Binnenweg ga gezellig even langs. Voor ontbijt moet je zeker de Morning glory proberen. Je krijgt dan een beetje van alles zoals scones met jam en clotted cream, pancakes met fruit, brood met scrambled eggs samen met een kopje koffie of heerlijke verse munt thee. Wil je er lunchen dan is de Morning glory ook mogelijk maar mijn favoriete broodje is de Crispy bacon met grilled chicken op een heerlijk vers gebakken soda broodje.

Tjappen in Rotterdam bij Coffeelicious

Crispy bacon and grilled chicken sandwich @Coffeelicious Rotterdam

And last but not least het gebak; OMG te lekker voor woorden. Ik ga het ook niet uitleggen maar als je van chocolade houdt, hebben ze hebben hier de allerlekkerste Chocolate fudge cake (zie foto hierboven).

Have fun and enjoy!

Een warme groet,

You might also like

No Comments

Leave a Reply