Loading...

Skinny virgin Pina colada

Skinny virgin Pina colada

Skinny virgin Pina colada is de gezonde versie van mijn Pina colada. Skinny omdat er geen toegevoegde suikers in zitten en je gebruikt kokoswater in plaats van kokosmelk én gecondenseerde melk. Bovendien zit er geen alcohol in dus ook voor kinderen is dit een gezond en lekker drankje. In een paar minuten tijd heb je deze Pina colada klaargemaakt. Geen moeite dus!

Pina colada doet me altijd denken aan zon, zee en strand. Voor mij is het altijd dan eventjes zomer zelfs in de winter. Kokoswater is niet hetzelfde als kokosmelk! Kokosmelk wordt gemaakt van het kokosvlees in de kokosnoot en heeft een witte kleur en lijkt op een melk-achtige substantie. Kokoswater is transparant en is letterlijk het water wat in de kokosnoot zit. Er is veel geschreven over kokoswater maar op de site van Monique van der Vloed legt zij naar mijn mening heel goed uit wat het verschil en is en welke kokoswater het beste is.

 

Kokoswater en melk

Kokoswater en kokosmelk

 

 

 

 

 

 

Skinny virgin Pina Colada

Tijd 10 minuten
Totale Tijd 10 minuten
Personen 1 persoon

Ingredienten

  • 200 ml Kokoswater (zonder toegevoegde suikers)
  • 200 gram ananas (vers of diepvries)
  • 10 Ijsblokjes

Bereidingswijze

  1. Doe alles in de blender en mixen tot er een schuimlaagje ontstaat. Doe meer kokoswater erbij als het te dik is. Giet het geheel in een mason jar of ander grote beker en genieten maar! 

Enjoy the sunshine flavours!

Een warme groet,

You might also like

No Comments

Leave a Reply